Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Goedkope verfspuiters is een schildersbedrijf welke na opleiding en leerschool in 2004 opgestart is alszijnde schildersbedrijf  (Smart Paint schilderwerken). Echter hebben wij in de loop der jaren ons ver doorontwikkeld op het gebied van airless en air assisted spuitwerk. Hier hebben wij alle benodigde opleidingen en cursussen voor doorlopen.

Wij zijn ons hier verder in gaan ontwikkelen omdat wij in 2007 (opkomst spuitwerk) hebben ondervonden dat het traditioneel schilderen niet meer op kan boksen tegen het spuitwerk van verfsoorten.  Dit omdat er met airless en air assisted spuiten een veel dikkere laag aangebracht word en hierdoor dus een betere vloeiing en dekking ontstaat. Dit resulteert in een mooier eindresultaat, meer tijdswinst en is zelfs meer dan 40% goedkoper, dan het traditionele rollen of schilderen. Ook zijn wij dus professionals in traditioneel binnen en buitenschilderwerk waaronder uiteraard ook (glasweefsel) behangen. Wij zijn  dan ook allen in het bezit van alle benodigde papieren, ervaring en tevens zijn wij gecertificeerd houtrot reparateurs.

Dus ook voor het uitvoeren van het meerjaren onderhoud, zijn wij bij uitstek het meest geschikte bedrijf. Wij kunnen dan ook zeer grote opdrachten aannemen en uitvoeren, omdat wij hierin al reeds ontwikkeld zijn en hier de juiste vakmensen voor hebben.

Zoals eerder vermeld hebben wij ons in de loop der jaren ver (door)ontwikkeld op het airless en air assisted spuitwerk. Wij gaan dan ook enkel voor het allerbeste resultaat! Dit topresultaat kunnen wij mede realiseren door het gebruik van de allerbeste verfspuiten, die momenteel in onze branche leverbaar zijn (Graco 595, Graco 395 Finish pro’s, Graco Wp easymax). Nevelarm luchtondersteunend spuiten is dan ook ons kenmerk, want door het luchtondersteunend spuiten verneveld er veel minder verf en kunnen wij met een veel lagere druk werken, dan het traditionele airless spuiten.

Wij werken met alleen nederlands sprekende spuiters, schilders en stukadoors met meer dan 100 jaar werkervaring in het spuiten, schilderen en stukadoren van woningen, bedrijfspanden, vve’s, gymzalen en ga zo maar door.

Kortom, wij weten hoe wij uw kostbare bezit dienen te behandelen om een 10 te behalen, op het moment van binnenkomst bent u overtuigd!

kiest ook u voor de vertrouwde en voordelige diensten van Goedkopeverfspuiters.nl?

Dan zullen wij ook u niet teleurstellen en benadrukken dat ook voor onze prijzen het hoogst haalbare resultaat behaald word en wij absoluut niet onderdoen voor concurrenten zelfs niet als we soms zelfs minimaal 50% goedkoper zijn.

Groot buitenschilderwerk van houtwerk.

image

 

 

 

 

 

 

 

Ook in deze producten hebben wij ons ontwikkeld. Wij zijn dan ook in het bezit van behanglijmmachine’s, zodat we u ook hierin kunnen ontzorgen.

onze prijzen voor het behangen van glasweefsel beginnen dan ook al vanaf €4,50 per vierkante meter.

wilt u ook graag een voordelige (vrijblijvende) offerte ontvangen?

stuur dan nu een email naar info@goedkopeverfspuiters.nl of neem telefonisch contact op middels telnr.: 020 261 7391  of op mobiel nummer 0648 238 298 en laat u ook verbazen over ons scherpe tarieven, ook hierin zijn wij +/- 50% goedkoper dan onze concurrent.

 

verf spuiten, latex spuiten, spuiten verf, wanden spuiten, muren spuiten, plafond spuiten, schilderwerk binnen, binnen schilderwerk
Vers gespoten wanden en kolommen door onze verfspuiters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UA-67722835-1′

 

 

16 september 2015